הגדלת חזה המלצות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/04/2012 | 12:07 | מאת: רונית

שלום לכולן, אני צריכה עזרה והמלצות לרופא טוב שהקו המנחה שלו זה חזה פרופורציונלי וטבעי.אני בחורה רזה יחסית ולא גבוהה (1.60*) עם חזה מאוד קטן אבל לא שטוח לגמרי..בינתיים הייתי אצל ד"ר וינברג שאפילו לא רצה לנתח אותי בטענה שהחזה שלי קטן אבל יפה (הוא היה מאוד אדיב ומקצועי)..יש לי ייעוץ לאשכנזי ולבורנשטיין..וקבעתי גם לשפלן אשמח לשמוע המלצות וביקורות

13/04/2012 | 14:09 | מאת: רוית

דר בורנשטיין.נקודה. אל תהססי ולא תצטערי.

30/04/2012 | 15:33 | מאת: שוש

אצל ד"ר יצחק מאייר מומלץ בחום! גם אני כמוך ביררתי המון ולבסוף שמחתי על ההחלטה שעשיתי אם תירצי רשמי לי את המייל שלך ואמח לספר לך בפירוט

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים