ממליצה על ד"ר טלי פרידמן..... שרי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

10/03/2012 | 05:03 | מאת: שרי

שלום חברים, לפני כחודשים עברתי ניתוחים נוספים ע"י ד"ר טלי פרידמן, הסרת עור עודף מהזרועות והרמת עכוז, עברו רק חודשים והתוצאות פשוט מדהימות, אני לאחר ירידה במשקל (45 ק"ג) ולאחר שהבנתי שהעור העודף שלא התכווץ זה רק עור ולא עוד שומן שאפשר להעלים עם ספורט או עם דיאטה החלטתי לפנות לרפואה המתקדמת, רפואת הפלסטיקה. הייתי אצל כמה וכמה רופאים בייעוץ בנושא, עד שהגעתי ומצאתי לי את המתמחה שבעיני מס' 1, ד"ר טלי פרידמן. לפני כשנה נותחתי על ידה ניתוח למתיחת בטן והרמה הגדלת חזה (ללא שתלים) והשנה השלמתי את הזרועות והעכוז. למי שחושש/ת, ממליצה בחום על ד"ר פרידמן. המומחיות, המקצועיות, הניסיון הרב, האינטליגנציה, הביטחון והסבלנות מצידה, השאירה בי רושם נפלא ולפי תחושת הבטן שלי החלטתי שהיא זו שתעצב את גופי, ולא טעיתי. בגילי (44) נהפכתי לאישה עם גוף של בת 18, פשוט ד"ר מלאך. כשתפגשו את ד"ר טלי פרידמן לא תפגשו סתם עוד דוקטור כי לפני שהיא דוקטור היא אישה מדהימה, לא תתאכזבו ממליצה באהבה. http://www.itzuvhaguf.co.il/ בהצלחה, שרי.

18/03/2012 | 15:14 | מאת: ע.פ.

שלום שרי ולחברים, שרי, מחזקת את דבריך. גם אני עברתי לפני כמה חודשים ניתוחים לעיצוב הגוף ע"י ד"ר טלי פרידמן. (מתיחת בטן ושאיבת שומן מהירכיים). מאד מרוצה מהתוצאות וההחלמה. בכלל מרוצה מהמקצועיות, הסבלנות והיחס החם של ד"ר פרידמן. מאד ממליצה. ע.פ.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים