הגדלת חזה כללית פלטינום

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

04/03/2012 | 14:14 | מאת: לי

היי בנות, אני מתעניינת בהגדלת חזה, יש ברשותי כרטיס פלטינום וקיבלתי רשימת רופאים, האמת אין לי מחושג מהיכן להתחיל, מישהי מכירה וממליצה על רופא שעברה אצלו הגדלה, נכון שיש את המוכרים והטובים אבל מאוד יכול להיות שהרופאים שברשימה גם טובים...חייהת עזרה...בבקשה אל תתעצלו לכתוב גם אתן הייתן במצב דומה לא מזמן..תודה ענקית

08/03/2012 | 14:26 | מאת: שרי

היי לי, לא יודעת האם ד"ר טלי פרידמן מופיעה אצלך ברשימה, אבל מאד ממליצה לך עליה, אני נותחתי על ידה והתוצאות פשוט מדהימות. מאד ממליצה, מבטיחה לך שלא תתאכזבי. מצרפת לך קישור שתתרשמי, בשבילי מה שהיה לפני ומה שיש לי היום אחרי הניתוח זו הרגשה נפלאה, בשבילי הד"ר הזאת מלאך!!! http://www.itzuvhaguf.co.il/205469/%D7%94%D7%92%D7%93%D7%9C%D7%AA-%D7%97%D7%96%D7%94-1 בהצלחה מכל הלב, שרי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים