אני חייבת התייעצות בהגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/02/2012 | 12:53 | מאת: SM

הגדלת חזה ואולי גם הרמה? אני אחרי שלוש לידות והנקות מלאות... אם כי החזה שלי לא כל כך נפול ואני מתכננת להמשיך ללדת בקרוב :) בהרמוניה שערי צדק ירושלים אצל ד"ר ענת אלעמי או ד"ר הלן קסטיאל גרין... אני רוצה דווקא ניתוח אצל אישה והמבחר לא גדול... יש יתרון אצל ד"ר אלעמי שהיא גם בנתחת בירושלים ולא בבת ים.. אשמח לשמוע חוות דעת ממי שעברה או שמעה תודה רבה מקווה שזה המקום המתאים

28/02/2012 | 06:27 | מאת: שרי

היי SM, לא מכירה את הרופאים הנ"ל, ואני מהמרכז. לפני כשנה נותחתי אצל ד"ר טלי פרידמן בהרמה והגדלת חזה. עשתה לי עבודה מדהימה והתוצאות מעולות, מאד מאד מרוצה. מאד ממליצה. שווה לעשות מאמץ ולנסוע עוד קצת ולהיות מטופלת שלה. יודעת שמנתחת ברמת אביב, ברמת החייל ת"א ובאסף הרופא. שווה לך ללכת לייעוץ, המומחיות והמקצועיות שהיא מקרינה ומשדרת בהחלט מומלץ, ומה גם שהיא אישה ומבינה אותנו הכי הכי, בהצלחה. http://www.itzuvhaguf.co.il/ צירפתי לך קישור להתרשם. שרי, [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים