האם מומלץ לעשות שני ניתוחים יחד?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/02/2012 | 11:25 | מאת: מיטל

היי כולם, אני רוצה לעבור ניתוח אף וניתוח הגדלת חזה. שני רופאים שהייתי אצלם בייעוץ, המליצו לי לעשות את שני הניתוחים ביחד. האם זה לא מסוכן לעשות שני ניתוחים יחד, או שזה באמת עדיף? כמו כן האם מישהו יכול להמליץ על דר דן אברהם מפרופורציה? תודה רבה!!!

22/02/2012 | 10:41 | מאת: אלונה

היי מיטל, עשיתי שלוש ניתוחים אצל דר דן אברהם (אז נראה לי שזה עונה לך על השאלה:)): שאיבת שומן, הרמת עפעפיים והקטנת חזה. אני חייבת לומר שקיבלתי יחס מעולה - חם, אנושי וסובלני. הכל הוסבר לי בצורה בהירה, ואני מרוצה מתוצאות של כל שלושת הניתוחים. הם נעשו במקביל. אז אני ממליצה עליו מאד.

25/02/2012 | 20:42 | מאת: liat

אני עושה הגדלה עוד שבועיים אצל דר דן אברהם ניפגשתי איתו ליפני כחודש קיבלתי יחס מעולה ...אני מקווה שגם התוצאה תיהיה כך !!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים