מי מכיר\עשה הגדלת חזה אצל ד"ר הלן קסטיאל גרין?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

15/02/2012 | 22:13 | מאת: SM

היי אני מירושלים ומחפשת דווקא מנתחת ולא מנתח.. יש לבעלי איזה בעיה שאני יעבור את כל התהליך אצל מנתח (האמת שגם לי..) יש מישהי שמכירה?? יש לי ביום רביעי פגישה איתה ליעוץ והכוונה איך היא? איך העבודות שלה? איך העלויות שלה? אשמח מאד מאד מאד לדעת אני מה זה בלחץץץץ

16/02/2012 | 17:42 | מאת: שרי

היי SM, אני אומנם לא מכירה את ד"ר הלן. אבל בהחלט ממליצה לך על מנתחת להגדלת חזה ד"ר טלי פרידמן. לפני כשנה נותחתי על ידי ד"ר פרידמן. עשיתי הרמה והגדלת חזה. גם לי היה מאד חשוב שזו תהיי מנתחת ולא מנתח, כך הרגשתי יותר נוח וביטחון. כמובן לא מצטערת לרגע שבחרתי בד"ר פרידמן. פשוט הגשימה לי חלום. העבודה והתוצאות פשוט מדהימות. לגבי מחיר לא יודעת בדיוק לומר לך היות וקיבלתי את הנ"ל מתנה. מאמינה שהמחירים בין הרופאים/המנתחים ממש זהים. ממליצה לך לא ללכת לפי הזול, היות ולפעמים הזול עולה ביוקר, אל תשכחי זה הגוף שלנו. שווה לך ללכת לייעוץ ולהתרשם. המקצועיות, הביטחון והרוגע שהיא מקרינה כלפי לקוח או מטופל שווה. לפני שהיא ד"ר היא קודם כל בנאדם עם נשמה. עוד תופתעי. תנסי להיכנס ללינק הבא ותקראי קצת על ד"ר טלי פרידמן. אם לא תצליחי תקלידי בגוגל ד"ר טלי פרידמן ואז תוכלי לקרוא ולהתרשם. http://www.itzuvhaguf.co.il/ בהצלחה, שרי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים