כאבים לאחר ניתוח מתיחת בטן

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

14/02/2012 | 20:34 | מאת: ורד

עברתי לפני 6 חדשים ניתוח מתיחת בטן גדול, שאיבה והקטנת חזה.יש לי כאבים מטרידים ורגישות גבוהה מאוד בבטן העליונה. הבטן נפוחה מאוד כמו הריונית. עשיתי צילום סי טי ובבדיקה לא נראה כלום, אבל עדיין הכאבים מטרידים מאוד ואני לא יכולה להנות מהתוצאות. לציין שלא הייתי שמנה לפני הניתוח. רק רציתי להוציא עודפי עור לאחר הלידות. הרופא שניתח אותי ניסה לשאוב נוזלים אך לא היה כלום. אודה על תשובתך

18/02/2012 | 05:11 | מאת: שרי

היי ורד, תכנסי לפורום מתיחות בטן ושאיבות שומן של ד"ר טלי פרידמן, תפני אליה את הפוסט הזה, היא בשמחה תענה לך. אני עברתי אצלה לפני כשנה מתיחת בטן, וכבר אחרי שבועיים התוצאות היו מדהימות, ללא נפיחות או נוזלים מיותרים. הקפדתי ללכת כחודש ימים עם חגורת בטן הדוקה. שיהיה לך בהצלחה והחלמה מהירה. שרי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים