ניתוח חיבור אצבעות הרגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/02/2012 | 18:18 | מאת: אייל

האם מישהו ביצע ניתוח אצבעות הרגליים?? איך הניתוח? האם כדאי לבצע אותו? או שישנן סכנות וצלקות. בבקשה הדבר מציק לי מאוד .

13/02/2012 | 22:15 | מאת: הודיה

עברתי את הניתוח בשתי כפות רגליי. עברו כ - 9 חודשים ומאז אני לא מפסיקה לחייך. בדרך נס, לאחר התלבטויות רבות ופגישות עם רופאים שונים, הגעתי אל ד"ר דוד הרו - מומחה כף רגל, מנתח מקצועי ובעל סבלנות רבה. סכנות כמו בכל ניתוח, תמיד יש. לכן צריך לבחור מנתח טוב שמודע לכל הסכנות. ואם קורה משהו הוא ידע לטפל נכון ובזמן אמת. בכלל לעבור ניתוח זה לא משהו פשוט. יש כאבים, יש תקופת החלמה. צריך מאוד לרצות את זה. אבל מבחינתי זה לגמרי היה שווה את זה. הכול תלוי עד כמה זה מפריע. לגבי צלקות - אני מניחה שתמיד יישאר משהו. אבל אין ספק שכרגע המצב הרבה יותר אסתטי ואני מחכה כבר לקיץ לנעול סנדלים. מבחינתי זה ממש חלום שהתגשם. אשמח לענות על שאלות נוספות - [email protected].

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים