ניתוח אף-מי יותר טוב דר דב קליין או דר אדי ורטיים?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/02/2012 | 17:08 | מאת: שולמית

מי רופא יותר טוב לניתוח אף??? אשמח לקבל חוות דעת לטובה או לרעה על שניהם.

14/02/2012 | 22:33 | מאת: גלית

מתוך ניסיון הייתי ממליצה לך לבחור בין מנתחים מומחים לניתוחי אף כמו דוקטור קריכלי או דוקטור שפלן אבל לא שפלן מנתח אלא עיאש.גם אני עדיין בודקת אל תמהרי תבדקי תוצאות שלו. עדיף לראות אנשים שעברו ,רק מראה עיניים. דב קליין לא מומחה בניתוחי אף ...כך שמעתי ואני בעניינים . אם תרצי לדעת עוד תשאירי לי אימייל בהצלחה ולא למהר לבדוק היטיב!!!

15/02/2012 | 11:25 | מאת: יעל

גם אני מבררת עכשיו על ניתוח אף, האמת היא שעל ניתוח תיקון. אני יותר מאשמח אם תוכלי לספר לי על התרשמויותייך ממנתחים פלסטיים עד כה. הלכתי לפגישת יעוץ אצל דר' שלמה צרפתי ואני כמובן רוצה לקבל חוות דעת נוספות. תוכלי לעזור לי? תודה, והמשך יום נעים (:

17/03/2012 | 08:40 | מאת: מיכל

אני עושה כבר סקר שנים. אני רוצה לעשות אצל רובינפור. אבל התלבטתי לגבי גם רוני מוסקונה וקריכלי. אם למישהו יש תגובה אשמח לשמוע

16/02/2012 | 17:09 | מאת: נילי

אני ממליצה מאוד על ד"ר ורטהיים !!

17/02/2012 | 01:35 | מאת: לנילי

אז בבקשה תשאירי אי מייל ותזדהי כי אשמח לקבל המלצה ממך.לפחות אם עשית ויצא מוצלח למה שלא תעזרי לכולם לא ליפול בפח.כי כיום בימינו כל סנדלר מתהלל בתמונות לפני ואחרי ואחכ דופק לאנשים את החיים!אז אשמח אם תשאירי אי מייל לפחות תודה לך

28/02/2012 | 15:02 | מאת: אורן

עברתי אצלו הכי טוב! דברי איתי באימל [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים