המלצות על קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

08/02/2012 | 08:21 | מאת: נטע

שלום ! אני מבקשת לדעת האם ד"ר קריכלי עושה ניתוח אף סגור כי באתר שמתי לב שכולם מצולקות . האם יש מצב שיכול ד"ר קריכלי לעשות ניתוח אף סגוולמלא שקע ברקמות ? האם זה ידוע למישהו בבקשה אני זקוקה להמלצות כנות ממנותחים שנותחו אצלו לאחרונה אשמח אם יוכלו לשלוח לי תמונות לפני ואחרי ובעיקר אם זה ניתוח עם מילוי שקע כלשהו,,, [email protected] אני זקוקה לניתוח ואובדת עצות אנא עיזרו לי !

08/02/2012 | 13:08 | מאת: הילה

אני לא ראיתי שום צלקות על התמונות באתר שלו. מאיפה השקע, עשית ניתוח? אם כן אצל מי? אפשר למלא את השקע בחומרי מילוי, הבעיה שהם נספגים והשקע נשאר. אני חושבת שלבעיה כשלך קריכלי הכתובת, היית אצלו?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים