מדוע אף אחד לא עונה לי?זה נקרא פורום תמיכה?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

25/01/2012 | 07:26 | מאת: א.א.א.

ביקשתי חוות דעת לטוב או לרע לגבי רופאים פלסטיים. אפשר בלי השמצה.אבל חייב התייחסות על מנת לא לפול ברופא שרלטן או בעל נסיון מועט בתחום. כי הרי מישהו עלול לשלם הרבה כסף בגין תוצאה גרועה מאוד שלא נדבר על פגיעה במראה החיצוני שמביא לפגיעה בנפש ולעוד הרבה ריצות וניתוחים וכסף על מנת לתקן את מה שהזיק אותו רופא. לכן, אני מבקשת תשובה לשאלתי,מי מכיר וממליץ על רופא למתיחת פנים, צוואר ועפעפאים ומילוי בתל אביב. והאם מישהו יכול לדרג אותם הררכית על פי נסיון וביצועים טובים בתחום הזה?

12/02/2012 | 11:20 | מאת: שרי

שלום ל-א.א.א. ממליצה בחום על ד"ר טלי פרידמן. אומנם לא עברתי אצלה ניתוח למתיחת פנים. חברה שלי עברה ומאד מאד מרוצה והתוצאות מדהימות, הכל ממש טבעי. אני עדיין צעירונת למתחית פנים. אצל ד"ר טלי פרידמן עברתי מתיחת בטן, הרמה והגדלת חזה, הרמת עכוז והסרת עור עודף מהזרועות (לאחר ירידה במשקל). מאד מרוצה, עיצבה את גופי, בקיצור הגשימה לי חלום. אמא שלי אחרי פסח עוברת אצל ד"ר טלי פרידמן ניתוח לעפעפאים. בהצלחה, שרי.

17/02/2012 | 01:37 | מאת: גלית

אני גם מחפשת ...הייתי מציעה שתלך ותראה תוצאות .אלתאמין עד שתראה אנשים בפועל שעברו ולא להאמין לתמונות באינטרנט או בפורום.כי בפורום הזה אף אחד שעבר לא מוכן להזדהות . עדיף פנים מול פנים ...מנתח מומחה שמוכן להראות את הפציינטים והם בעצמם מוכנים להזדהות. בהצלחה (-:

17/02/2012 | 10:39 | מאת: שרי

ל-א.א.א וגלית, מוכנה להיפגש ולהציג את עצמי בשביל שתראו את התוצאות הטובות. המייל שלי [email protected] בהצלחה, שרי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים