מנתח להקטנת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/01/2012 | 13:59 | מאת: סיוון

אני מחפשת מנתח להקטנת חזה. הלכתי לכמה רופאים ולא ממש התרשמתי מהם..בינהם- ד"ר גולדן, ד"ר מוסקונה וד"ר אברהם דן... אשמח מאוד לכל מי שבעל ניסיון בנושא ויכול להמליץ לי או לחוות חוות דעת על אחד מהמנתחים שציינתי.. תודה!

12/02/2012 | 12:55 | מאת: שרי

היי סיוון, עברתי לפני שנה הרמה והקטנת חזה ע"י ד"ר טלי פרידמן. התוצאות פשוט מדהימות. תצפי לפגוש ד"ר עם מקצועיות ונשמה חבל"ז. מאחלת לך בהצלחה. http://www.itzuvhaguf.co.il/ תכנסי גם בפורום פה למתיחת בטן ושאיבות שומן. היא תענה לך בשמחה. שרי

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים