מומחה לכירורגיה פלסטית או מומחה אף אוזן גרון?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

04/01/2012 | 20:53 | מאת: שילת

שלום, אני מעוניינת לעבור ניתוח אף. יש לי אף ארוך עם קצה קצת נפול וגבנון. בנוסף לתיקון הקוסמטי עלי לעבור תיקון מחיצה מכיוון שהיא עקומה ואני לא נושמת טוב. אני מתלבטת בין דר חיים קפלן שהינו מומחה לכירורגיה פלסטית ועושה ניתוחים פרט לניתוח אף, לבין דר יוסף בן שושן שהינו מומחה אף אוזן גרון ומנתח אפים בלבד. אשמח לכל חוות דעת. [email protected]

05/01/2012 | 10:40 | מאת: הילה ב.

לניתוח אף תמיד עדיף מומחה אף אוזן גרון בגלל הבנת התפקוד של האףויכולתו: א. לפתור בעית נשימה קיימת ב. למנוע הווצרות בעית נשימה. כדאי לך להתייעץ עם ד"ר קריכלי רופא אאג, מנתח אפים מס. 1 בארץ.

05/01/2012 | 18:46 | מאת: שי

גם אני חושבת שדר קריכלי ללא ספק טוב מאוד.

11/01/2012 | 00:01 | מאת: ניצן

אני מסכימה עם הילה שניתוח אף צריך לעשות רק אצל מומחה אאג ששולט במחיצה ובסינוסים ועשה מאות ניתוחי אף בהתמחות שלו,ולא עושה ניתוח אחד בין מאה הגדלות שאיבות שומן ועוד. אני ממליצה מאוד על דר שם טוב שאני וכמה חברות שלי נותחנו אצלו עם תוצאה טיבעית ומאוד יפה.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים