ניתוח פלסטי לאף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

31/12/2011 | 19:25 | מאת: שוש

שלום ושנה טובה לכל הגולשים. זקוקה להמלצות אמינות לניתוח אף עבור הבת שלי. ד"ר קריכלי יקר מאד ולא עומדת במחיר שלו. מפגישה שהייתי אצל אחת היועצות של ד"ר מוסקונה יצאתי כועסת ונעלבת, אשמח להמלצות כמו גם לאזהרות עקב ניתוח כושל.

02/01/2012 | 07:54 | מאת: גלית

ד"ר קריכלי גם הכי טוב! כשמדובר בפנים של נערה צעירה אין מקום לפשרות, הולכים על הכי טוב גם אם יותר יקר.

09/01/2012 | 10:33 | מאת: שושה

שמעתי תגובות על ד"ר מוסקונה , ועל זה שהוא הרופא טוב. אני מתכוונת לעבור אצלו ניתוח ביוני. למה יצאת כועסת ונעלבת ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים