מתיחת פנים + כנפיים בזרועות המלצה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

31/12/2011 | 10:11 | מאת: נילי

אני מעוניינת בהמלצה לשני רופאים או לאחד שעושה את שני הניתוחים - גם מתיחת פנים וגם כנפיים בזרועות. חשבתי על איביש וינברגר, יצחק מאייר, אמיר זליגובסקי, כהן מאיר. אשמח מאוד לקבל המלצות אל כל אחד מהם או על מנתחים אורחים מעולים! תודה רבה

12/02/2012 | 14:18 | מאת: שרי

היי נילי, לפני כחודש עברתי אצל ד"ר טלי פרידמן ניתוח להסרת עור עודף מהזרועות. התוצאות פשוט מדהימות, ההחלמה בכלל לא קשה, ללא כאבים. ממליצה בחום על הד"ר. המקצועיות והביטחון שהיא מקרינה כלפי הלקוח פשוט שווה ללכת לייעוץ. (לפני כשנה נותחתי אצלה גם ניתוח למתיחת בטן והרמת חזה, פשוט הגשימה לי חלום!!) לגבי מתיחת פנים, זה עדיין לא הזמן שלי, אבל בבוא הזמן יודעת שאעשה רק אצלה. חברה טובה שלי עברה אצלה לפני כחודשיים מתיחת פנים וגם היא מאד מרוצה והתוצאות מדהימות. אם תרצי עוד פרטים נוספים המייל שלי [email protected] הטלפון של שגית המזכירה של ד"ר טלי פרידמן 050-7755393 בהצלחה שרי.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים