המלצות או אזהרות בקשר לניתוח אף רפואי וקוסמטי!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

18/12/2011 | 10:24 | מאת: הדר

שלום, אשמח לקבל המלצות או אזהרות לגבי מנתחים, האם מישהו עבר ניתוח אצל ד"ר שם טוב יוסף,שושנה קרמר או מנתחים נוספים? חייבת לציין שבחלק הרפואי הניתוח מורכב יותר עקב צורך בפתיחת סינוסים לא מפותחים מלידה+יישור מחיצה ונאמר לי שאם ארצה לשלב גם יישור גבנון אז צריך לקחת בחשבון שקיים סיכון להחמרת בעיות הנשימה, אם מישהו עבר הליך דומה לזה אשמח לקבל תגובות!!!!!

29/12/2011 | 23:57 | מאת: עפרה

עברתי לפני 3 שנים ניתוח אף משולב כלומר פלסטי + מחיצה + סינוסים אצל דר שם טוב יוסף.זאת אחרי שבררתי לגביו ומצאתי שהוא רופא בכיר ביחידת אף וסינוסים בביח רבין כך שיש לדר שם טוב הרבה נסיון. אני נורא מרוצה מהתוצאה . יפה וטיבעי שלא מאמינים שנותחתי .וסוף סוף נפטרתי מהנזלת ומהחבילת טישו שתמיד היה לי בכיס..מה שבטוח זה שלא תלכי לפלסטיקאי שהוא לא מומחה באף אוזן גרון,שמספר שהוא מתקן גם את הנשימה אבל לא עושה כלום (ניסיון של חברות)

01/01/2012 | 19:39 | מאת: karin

הי, אני עברתי ניתוח אף אצל ד"ר גוברין ואני מאוד מאוד מרוצה, ממליצה לך עליו בחום

07/01/2012 | 03:38 | מאת: הדר

היי,קיבלתי את תגובתך למייל שלי,קודם כל המון תודה על ההמלצה, אשמח אם תוכלי לשלוח לי מייל בכדי שאוכל לברר פרטים נוספים(אם זה בסדר מבחינתך).... תודה מראש :)

09/01/2012 | 00:54 | מאת: גל

חשוב שהרופא שאת בוחרת לא רק מומחה בניתוח אף אסתתי אלא גם בניתוחי סינוסים אנדוסקופים .יש מעט מאוד מומחים כאלה.אני עברתי רק ניתוח אף אצל דר שם טוב(דרך אגב יצא מצוין)אבל אני יודעת מהאתר שלו שהוא עושה ניתוחים אנדוסקופים וגם בבלינסון..לא יודעת לגבי האחרים .כדאי שתבררי באסותא הם בטח יודעים

16/01/2012 | 23:28 | מאת: טלי

אם יש לך גם בעיית סינוסים חשוב מאוד שתבחרי רופא שגם יודע לנתח סינוסים והיום עושים את זה בגישה אנדוסקופית.אני מכירה רק שניים כאלה- דר יוסף שם טוב שעובד ביחידת אף וסינוסים בבלינסון ודר בן שושן.השמות האחרים שמופיעים כאן לא רלוונטיים.אחי נותח אצל דר יוסף שם טוב בניתוח משולב כזה עם תוצאה נהדרת! מאוד יפה טיבעי והתפטר מהנזלת ,וגם חזר לו חוש הריח.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים