רק אצל ד"ר קריכלי!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

14/12/2011 | 19:19 | מאת: לירון גל

לפני כחודשיים עברתי ניתוח אף אצל ד"ר קריכלי בבית חולים אסותא בת"א. מאוד חששתי מהניתוח ולקח לי זמן רב לבחור מנתח מתאים. למרות שאבא שלי מנהל חדרי ניתוח באסותא עדיין חששתי מאוד מהניתוח.בקיצור הניתוח עבר בצורה הכי חלקה ללא כאבים כלל,אפילו היו צחוקים עם הרופא, והחשוב ביותר - התוצאה מדהימה!טבעית ומתאימה בדיוק לפנים שלי!! המלצה שלי - לא לקחת סיכון אצל מנתחים אחרים כי רק ד"ר קריכלי מסוגל להגיע לתוצאה מושלמת!

13/02/2012 | 22:46 | מאת: נועה

היי לירון ! שמחה לשמוע שאת מרוצה והתוצאה מושלמת ומתאימה,,,לירון אודה לך מאוד אם תוכלי להעביר רלי במייל תמונות לפני ואחרי אני ממש בברוך ונורא לחוצה והייתי רוצה לראות מנותחים של קריכלי אשמח אם תעזרי לי בכך ! המון בריאות ותתחדשי,,,מקנאה בל גם אני כמהה אבל דיין חוששת אשמח אם אמצא את החיזוק המתאים,,,מפחדת להיראות מנותחות ומפחדת משינוי קיצוני,,,הייתי בייעוץ אצל קריכלי והוא חביב אבל לא יכול להתחייב לגבי האף מה יעשה קצת מלחיץ

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים