ניתוח אף, חוות דעת על ד"ר גוברין.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

14/12/2011 | 00:24 | מאת: שני

שלום לכולם, אני רוצה לעבור ניתוח אף אצ"ל ד"ר גוברין, רוצה לדעת עליו כל מידע אפשרי... תודה!

24/12/2011 | 17:54 | מאת: אילנית

הי שני, אני עברתי ניתוח אצל ד"ר גוברין וזה היה אחרי בירורים רבים וחששות אין סוף. אני מטבעי פחדנית נוראית ותמיד אני חושבת על הגרוע מכל. הלכתי לד"ר גוברין כי שמעתי עליו הרבה המלצות והוא עשה עליי רושם טוב. לשאלתך, אני מאוד ממתילה עליו, הוא עשה עבודה ממש טובה, הוא רופא מיומן ורציני ואין אצלו פשרות. עבד יפה, הסביר לי הכל לפני הניתוח. גם אחרי שהגעתי הביתה היה למי לי לפנות וענה בסבלנות על כל השאלות והתהייות שלי למרות שכבר הייתי אחרי. ממליצה לך ללכת עליו, את תהיי בידיים טובות. בהצלחה, אילנית

12/02/2012 | 23:53 | מאת: גלית

לא בשום פנים ואופן!!!לא כדאי לך ממש לא מקצועי ,חאפר. אני עברתי אצלו וכיום לאחר 15 שנה אני מחפשת מי שיתקן לי.

17/02/2012 | 01:41 | מאת: לשני

אני עברתי אצלו לפני 15 שנה ויצא לי אי סימטריה עםאף גדול יחסית לפנים .הוא לא טרח לבצע תיקון וגם הוא לא עושה עבודה מדוייקת.תיזהרי!!! תבררי על רופא אחר מנתח מומחה בניתוחי אף ספציפית בהצלחה...אם תרצי פרטים נוספים תשאירי אי מייל אניאשלח לך תמונה

01/03/2020 | 16:54 | מאת: דנית

גוברין מספר 1 בארץ. התוצאה שלי מושלמת!!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים