שלום לכם אני בהתלבטות גדולה.....

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/12/2011 | 00:55 | מאת: תמי

לאחרונה התחלתי להתעניין לגבי ניתוח מתיחת פנים ובמקביל גם לגבי פילינג שאגב נשמע לי דיי מפחיד. בעצם אני כבר לא יודעת מה יותר מפחיד. בינתיים התייעצתי עם 2 פלסטיקאים. מישהו מכיר/שמע/טופל ע"י ד"ר אריק אימס? וגם ד"ר שרית כהן שמנהלת את מרפאת אסתטיקה כללית ברמת גן. ? אני זקוקה לחיזוקים לא מכירה אף אחד שנותח או עשה פילינג. בכלל מה עדיף ? אשמח לתגובות ועזרה

15/12/2011 | 19:45 | מאת: נאות

ד"ר איימס אינו רופא עור ואין לו התמחות ברפואה ,ד"ר כהן רופאה צעירה שעדיין לא צברה מספיק ניסיון ,,,,,והמבין יבין ,,,,,

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים