חומרי מילוי לקמטים זולים מידי -זהירות !!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/12/2011 | 08:40 | מאת: שלומית

הלכתי ליעוץ למספר רופאים שממלאים קמטים ואחרי שיעורי בית יסודיים שעשיתי התברר לי שיש לפחות שש חומצות היאלורוניות היום בארץ !! הרופאים שמציעים לכם מזרק של חומצה היאלורונית מתחת ל2000 ש"ח למזרק אלו החומרים הזולים והזבל שיש בשוק והמזרקים שמעל 2000 ש"ח אלו המזרקים של החומרים המובילים והטובים שבשוק !!רופא שמציע לכם חומצה היאלורונית במחיר של פחות מאלפיים שקל -זהירות !!!!!!!!זהו חומר שאחרי שלושה עד חמישה חודשים נעלם מהגוף ---עדיץ לשלם קצת יותר ולא לקחת סיכון

14/12/2011 | 14:40 | מאת: אחת שעברה הזרקות

חלוקת החומרים לפי הרמה : פרינסס סטילג וריודרם ורדיאס הם הזבל של החומרים ! מניסיון מר שלי אל תתקרבו לחומרים האלה !!! כי קרוב לודאי אם יציעו לכם חומר במחיר פחות מאלפיים שקל זה יהיה אחד מאלה !

16/12/2011 | 00:00 | מאת: איילת

אז אולי כדאי שתמליצי לנו מהו כן טוב ?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים