שוקלת לעשות מתיחת פנים +עפעפיים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

04/12/2011 | 18:19 | מאת: רונית

מישהו שמע, מכיר, את ד"ר מאייר יצחק מרמת אביב? אשמח לקבל המלצות או דיס המלצות . תודה

07/12/2011 | 19:08 | מאת: דינה חורש

לכי רק לד"ר אמיר זליגובסקי -עברתי אצלו לפני שנה פייס ליפט ועפעפיים עליונים ואני ניראית עשרים שנה פחות מגילי !

12/12/2011 | 12:10 | מאת: אולגה

הי רונית, שמי אולגה קראתי את הודעתך והיה חשוב לי לכתוב לך כמו שכל אישה ששואלת אותי מה עשיתי ומי עשה אני מייד מנדבת אינפומציה מרשמיי החיוביים מאוד, עברתי מתיחת פנים ועפעפיים כמובן ע"י ד"ר מאייר יצחק ברמת אביב לפני 5 חודשים, אני בת 58, אבל בהחלט רק בת.ז.... הניתוח עבר בהצלחה ללא סיבוכים מיותרים, והתוצאה אף על פי שלא עבר הרבה זמן.. פשוט מדהימה! אני מאוד מרוצה@! ומקבלת מחמאות בלי סוף! אני קיבלתי את ההחלטה לגביו לאחר שראיתי במו עיניי מנותחות שעשו אצלו ואז היה לי מספיק בטחון במקצועיות שלו ואני מברכת על כך. בהצלחה גם לך!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים