אף- מישהו שמע על פרופסור דן מלר??

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/11/2011 | 01:29 | מאת: שלומית

חברה של דודה שלי עברה אצלו ניתוח לפני הרבה זמן והיא ממליצה עליו.. מישהו מכיר? או שמע המלצה? חייבת עזרה תודה

06/12/2011 | 23:28 | מאת: שרה

ככל הידוע לי הוא פרש לפני כמה שנים והיום עוסק רק בייעוץ (לא מנתח)

25/01/2012 | 22:13 | מאת: דן מלר (פרופסור בדימוס)

שרה צודקת - פרשתי מתחום הניתוחים הפלסטיים ואני עוסק בייעוצים בלבד, למי שמאוד רוצה, ובחוות דעת רפואיות בעיקר למקרי פציעה, כוויות ושאר צרות דומות. מעשית אני עוסק כיום בפיסול, בעיקר באבן, ומי שרוצה לראות את פסליי מוזמן לבקר באתר שלי www.danmahler.com

26/01/2018 | 20:08 | מאת: שולה

אין לי שאלה יש לי תודה. אני בת 60 נותחתי על ידיו בגיל 19 להקטנת חזה עד היום נהנית מהתוצאה. וזוכרת אותו לטובה

27/05/2019 | 16:49 | מאת: יערית פאר

זוהי לא שאלה אך תודה. פרופ' דן מלר ניתח אותי באף כשהייתי בת 23 עוד כאשר ניהל קליניקה בחיפה, ניתוח שבהחלט אני מודה לו עד היום. המיקצועיות, הסובלנות והטיפול המסור, בהחלט תרמו להחלמתי המהירה. לציין שעד היום אני נהנית וגורפת שבחים על פרי עמלו. תודה לך

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים