אובדן חוש הריח לאחר ניתוח פלסטי באף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

12/10/2011 | 01:56 | מאת: עדי

שלום רב, עברתי לפני 7 ימים בדיוק ניתוח פלסטי באף שכלל מספר הליכים כגון: יישור מחיצה הורדת גבנון הצרת האף ועוד.... נותחתי בגישה הסגורה שבהבנתי היא ממש כאילו לנתח על איבר מבלי לראות את האיברים במקום... לכן כשקראתי את טופס ההסכמה לניתוח נחרדתי לגלות שיש סיכוי לא קטן שאני אוכל לאבד את חוש הריח שלי..... היו לי עד אתמול טמפונים נמסים שירדו לאחר ששאפתי חזק אוויר דרך האף ויצאו בכוח... דבר שגרם לפתיחת מעברי האוויר... עדיין לא הצלחתי להריח כלום אפילו לא אציטון!!!! אני מאוד לחוצה ובטוחה שאיבדתי את חוש הריח! מה עליי לעשות זה המחיר שאני צריכה לשלם? יש לי גלדי דם באזור הנחיריים ותפרים באזור זה... אני מפחדת שאולי בלחיצות שלי פגעתי גם שם והסבתי נזק לאזור שרגיש ממילא מה עליי לעשות???

18/10/2011 | 16:16 | מאת: דותן

אצל מי נותחת?

18/10/2011 | 20:12 | מאת: מנותחת

אל תדאגי בעוד כמה ימים ההרגשה תחלוף גם לי זה קרה שהייתי צריכה להתאמץ מאוד כדי להריח ורק לאחר יותר משבוע "החוש חזר".

20/10/2011 | 13:46 | מאת: עדי

========================= עכשיו עברו שבועיים ואני עדיין לא מריחה מנחיר אחד בכלל לא כאילו יש נכות אין אפילו זיק של ריח ומהשני אולי 3 אחוז מה עושים? האם עדיין שבועיים אחרי הניתוח זה נורמלי? כמה זמן צריך לחכות? זה ממש חשוב!! מה לעשות??

22/10/2011 | 17:50 | מאת: מנותחת

הרחתי מקרוב ולא זוכרת אם זה היה מנחיר אחד או שניים בקשר ליובש ולאדמומיות - זה נורמלי לחלוטין! אני אחרי חודשיים מהניתוח ועדיין לי יובש ופצעונים קטנים על האף זה יעבור בסופו של דבר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים