ניתוח אף\ תיקון ניתוח- רק אצל ד"ר קריכלי!!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

25/09/2011 | 16:51 | מאת: אור

לפני 4 שנים עברתי ניתוח אצל מנתח שכביכול נשמע מומחה וקיבלתי עליו המון המלצות טובות, לצערי אחרי כבר חודשיים שראיתי את התוצאה לא הייתי מרוצה כלל וישר ידעתי שאני רוצה תיקון. עשיתי חיפוש באמת מעמיק על מומחה וכל התוצאות הובילו אותי לשמחתי הרבה- רק לד"ר קריכלי. כן, המחירים שהוא דורש גבוהים מהרגיל, אבל יש דברים שלא לוקחים בהם סיכונים, וכל אגורה הייתה שווה את הסיכון לעבור שוב ניתוח, שוב לצפות לתוצאה ואולי להתאכזב ושוב להוציא סכום גדול. רק העובדה שהוא מנתח רק ניתוחי אף לדעתי נותן לו ניסיון עשיר כל כך ותוצאות מדהימות. לא ציפיתי לתוצאה מדהימה בעיקר בגלל שכבר עברתי ניתוח, ולא האמנתי למה שיצא בסוף. תוצאה טבעית ומושלמת, מי שרוצה פרטים מוזמן להשאיר אימייל

26/09/2011 | 20:33 | מאת: ש

זה המייל שלי [email protected] מאוד רוצה לדעת אצל מי עברת את הניתוח הראשון תודה!

28/09/2011 | 16:16 | מאת: סתיו

אני רוצה שתשלחי לי תמייל תמונות ותגידי לי במייל אצל מי עבר תניתוח הראשוני

29/09/2011 | 14:25 | מאת: אור

05/10/2011 | 11:01 | מאת: הדר

אשמח מאוד אם אוכל ליצור איתך קשר לקבלתפרטים.... [email protected]

05/10/2011 | 08:36 | מאת: הדר

אור שלום לך אני מאוד אשמח לדבר איתך...זה חשוב לי ... [email protected]

05/10/2011 | 08:46 | מאת: הדר

היי אור, אשמח אם תצרי איתי קשר למייל לקבלת פרטים .....זה חשוב.. [email protected]

09/10/2011 | 23:47 | מאת: אמא

הי אור, אשמח לקבל ממך פרטים מידע והמלצות לגבי דר קריכלי.

10/10/2011 | 00:41 | מאת: סתיו

[email protected] אני רוצה שתשלחי לי תמונות של לפני ואחרי אם תוכלי תודה

12/10/2011 | 11:33 | מאת: אור

אודה לך מאוד אם תשלחי לי תמונהץ גם אני במצב דומה ומיואשת

12/10/2011 | 11:36 | מאת: אור

אור שלום, אודה לך אם תעבירי למייל שלי : [email protected] תמונה לאחר הניתוח השני. תודה, אור

11/11/2011 | 23:24 | מאת: שי

נותחתי לפני כ7 חודשים.. הניתוח מזעזע וכושל ! אני חייב לדבר איתך כי נכנסתי לתקופת דיכאון שגרם לי לעוול רב שזה נוראי.. אני שמח שיצא לך מוצלח וטוב! אני חייב המלצות ודעה אישית ממך לגבי מנתחים זה המייל שלי [email protected]

22/12/2011 | 16:33 | מאת: דידי

אני עברתי ניתוח לפני המון שנים ואני צריכה לעשות שוב תיקון פלסטי + מחיצה . אשמח אם תוכל לומר לי אם קיבלת המלצות על רופאים . אני שוקלת לעשות אצל ד"ר שם טוב . תודה רבה !! ואל תהיה בדיכאון אני בטוחה שתמצא מישהו שיעזור לך .. [email protected]

10/01/2012 | 12:28 | מאת: גילה

שלום אור אשמח מאוד אם תיצרי עימי קשר אני אחרי ניתוח שני לא מוצלח, בדיכאון שוקלת לבצע תיקון אצל קריכלי [email protected]

16/01/2012 | 18:44 | מאת: נ

היי אני מעוניינת לדעת אצל מי עברת את הניתוח ולשמוע עצות והמלצות בעקבות הניתוח הנוסף

23/01/2012 | 16:48 | מאת: עמית

אני אמור לעבור ניתוח משני מאוד מסובך סינוסים והשתלות סחוסים. זה המייל שלי אשמח לדעת עוד פרטים [email protected]

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים