הגדלת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

18/09/2011 | 10:19 | מאת: עמית

שלום רב, אני זקקוקה להמלצות לניתוח להגדלת חזה באיזור הצפון. דר גוברין הציע לי לעשות הגדלה והרמה. שמעתי שיש דרכים להמנע מהגדלה- שתלים אחרים וכו- עזרה בבבקשה!!!

23/09/2011 | 11:20 | מאת: נטע

הי עמית, ד"ר גוברין הוא מס' אחת בארץ, ואם הוא הציע לך הגדלה והרמה אז כנראה שהוא יודע מה הוא מדבר. לא הייתי ממליצה לך על כל מני שיטות וחובבנים למיניהם, תקשיבי לעצה ממישהי שעברה 2 ניתוחים. השוק הזה הוא די פרוץ וקל להבטיח כל מני הבטחות, השאלה מה התוצאה בסופו של דבר. בכל אופן אני מציעה לך לסמוך על ד"ר גוברין בעיניים עצומות. תזכרי שאת צריכה אחר כך לחיות עם זה כל החיים.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים