ארבעה ניתוחים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

07/08/2011 | 20:19 | מאת: אבח

שלום, אני עתיד לעבור בקרוב ארבעה ניתוחים אסתטיים ביחד: ניתוח הזעת יתר בבית השחי,גניקומסטיה, קיצור פטמות (הפטמות שלי עומדות) והמסת שומן בלייזר מאיזור בבטן. את שלושת הניתוחים הראשונים עושה לי מנתח פלסטי מוכר, ואת הניתוח הרביעי של ההמסה רופאה נוספת. רציתי לדעת אם זה אפשרי לעבור ארבעה ניתוחים במקביל ואם זה לא מסוכן? תודה רבה

07/08/2011 | 21:54 | מאת: גימל

הפורום הזה נועד לגולשים בלבד לתמיכה ושיתוף. עם השאלות שלך כדאי לפנות לפורום לכירורגיה פלסטית ואסתטית, שם יענה לך רופא.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים