ניתוח תיקון אף-מי הטוב ביותר?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/08/2011 | 23:36 | מאת: סוזנה

עברתי ניתוח אף לפני למעלה משנה אצל אחד מהמנתחים שנחשב למפורסם. האף נראה נורא - עקום ולדעתי הוציא לי יותר מדי סחוס בחלק המרכזי של האף. אני בבירורים כבר כמה חודשים לגבי הטובים ביותר לגבי תיקון -השמות שהגעתי אליהם הם של אייש, סילפן, קריכלי - הייתי אצל כולם וההתרשמות בסה"כ טובה. אני מבינה שמדובר בניתוח מורכב ואמרו לי שיכול להיות שיצטרכו לקחת סחוס מהאוזן. יש פתרונות אחרים?

06/08/2011 | 10:45 | מאת: גלית

קריכלי ועייש - כן, הם הכי טובים. את סילפן אל תזכירי ביחד איתם באותה הנשימה, ראיתי בחורה שהוא ממש הרס לה את האף. לא כל מי שמתיימר יודע גם לבצע.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים