ניתוח אף שלישי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

26/07/2011 | 23:23 | מאת: מורן

שמי מורן נולדתי עם אף עקום, גדול ובולט. עברתי ניתוח אף, גם מבחינת אסתטיקה וגם רפואית. שמו לי גבס וקיבלתי מכה חזקה באף. פניתי לרופא וסיפרתי את מה שקרה.אנ והרופא החלטתנו להשתתף בסכום הכסף ביחד ועברתי עוד ניתוח. אני בטוחה שבניתוח השני הוא לא נגע באף בכלל ואמר שהוא לא מוכן לנתח אותי שוב.הרגשתי עגומת נפש! יש שיפור גדול לעומת מה שהיה. האם מותר לעשות ניתוח שלישי? מה הסיכונים?

06/08/2011 | 10:30 | מאת: גלית

אם זה מציק לך מאוד - תעשי. ואין ניתוחים ללא סיכונים, קל וחומר ניתוח שלישי, לכן בחירת המנתח היא קריטית עבורך. בהצלחה!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים