מעוניינת ליצור קשר במהרה עם מנותחי אף של ד"ר אשכנז

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/07/2011 | 18:53 | מאת: עדי

ד"ר אשכנזי. אני שוקלת לעשות אצלו ניתוח, היתי בפגישת ייעוץ על אף היחס ה"חם", התרשמתי מהמקצועיות שלו- אך אני לא מכירה בפועל אנשים שעשו אצלו ניתוח אף! אשמח אם תיצרו איתי קשר באי מייל במהרה [email protected] זה יעזור לי לאין שיעור!!!

31/07/2011 | 01:28 | מאת: רוני

עדי שלום,חברה שלי עשתה אצלו ניתוח אף ויצא לה אף ממש לא יפה,לא ממליצה עליו.נסי אצל ד"ר רוני מוסקונה פגישת ייעוץ.ואל תמהרי לבחור מנתח רק אחרי שבדקת אצל כולם. בהצלחה

13/09/2011 | 19:09 | מאת: אחד שיודע

הי, גיסתי עשתה אצלו והוא פשוט נורא, בהתחלה אצלה ועוד מנותחים אחרים נראה בסדר ולאט לאט סחוסים בולטים ושוקעים ככה"נ בגלל טכניקות ניתוחיות בעייתיות, אם את רוצה גם א.א.ג לכי לד"ר יוסף שם טוב, הוא אחלה. חוץ מזה אני ממליץ לא לעשות בכלל אם אין איזה משהו מאוד אקוטי וברוב המקרים אין כזה.!!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים