ניתוח אף - מליוני מנתחים

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

22/07/2011 | 14:08 | מאת: רועי - מבולבל

שלום לכולם, אני מעוניין לעבור ניתוח אף רפואי ( שבר במחיצה ) + פלסטי. קראתי רבות על מליוני מנתחים וזה רק בלבל אותי אשמח אם אנשים רציניים יגיבו להודעה הזו וירשמו לי את שם המנתח שלהם והאם הם מרוצים או לא ולמה - יחס אישי לפני ואחרי הניתוח מאוד חשוב לי. המחיר פחות חשוב אבל מי שרוצה מוזמן לרשום. קראתי רבות על ד"ר מוסקנה וגם ראיתי בעיניים שלי תוצאה אחת שלו - בעיניי זה נראה כמו פס יצור של אפים אמרו לי שהוא מספר 1 בתחום אבל פה קראתי עליו המון דברים לא טובים. מישהו מכיר את ד"ר מאיר כהן ? יש לו קליניקה בר"ג במגדל משה אביב, נראה כאילו הוא תותח אבל אין עליו תגובות בכלל. תודהרבה לכם זה ממש חסד עם אלו שלפני הניתוח. ובוודאי שאני אחזור לכאן שוב לאחר הניתוח ואמליץ על המנתח שלי שבת שלום

25/07/2011 | 23:16 | מאת: אור

תראה - יש הרבה מנתחים חלק מהם מאוד מקצועיים חלק פחות. מוסקונה מנתח אותו אף כל הזמן- אני חושבת שהתוצאות שלו מאוד לא טבעיות והאפים מוזרים. לא שמעתי על כהן - לא חושבת שהוא ממש בליגה של המנתחים הגדולים. המובילים כנראה הם קריכלי(עושה תיקונים של מקרים), אשכנזי (נראה עם הרבה נסיון), אייש (עושה תיקונים אצל שפלן) ומאייר.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים