ניתוח אף בהרדמה מקומית - תהליך

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/07/2011 | 19:55 | מאת: דניאל

שלום, הייתי רוצה לבור ניתוח אף אצל ד"ר קריכלי, אך הוא מבצע ניתוחי אף בהרדמה מקומית בלבד ואני מאוד מפחדת.. שמעתי שצריך לעבור 10 זריקות באזור האף, ועוד עירוי. האם הזריקות כואבות?? האם מרגישים אותן או שנמצאים תחת טשטוש? מה בדיוק התהליך כולל? וגם - האם בזמן הניתוח אפשר להפריע למנתח מתוך לחץ? שמעתי שזה יכול לפגוע בתוצאה הסופית.. מה יותר מומלץ - הרדמה מלאה או מקומית? תודה רבה! דניאל

18/07/2011 | 23:10 | מאת: סופי

אין לך ממה לחשוש. גם אני מתכננת ניתוח אף אצל ד"ר קריכלי בקרוב ובדקתי את הנושא היטב - הוא מבצע את זה מצויין ואין שום כאב או סבל בשום שלב של הניתוח, הכל עובר חלק. גם דיברתי עם שחק, בחור מקסים שהשאיר את מס. הטלפון בפורום הזה ומעריץ את ד"ר קריכלי בגלל התוצאה שקיבל. הוא אומר שהניתוח היה קל נטול כאבים או דימום. בקיצור, מרעיף מחמאות על הד"ר. תוכלי למצאו את הטלפון שלו בפורום אבל תתקשרי למס. שמתחיל ב052 כי המספר השני כנראה כבר לא פעיל. בהצלחה.

19/07/2011 | 22:37 | מאת: דניאל

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים