בקשר לסוג של ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/07/2011 | 16:16 | מאת: דנה

אני רוצה לעשות ניתוח אף ואני לא יודעתא יזה סוג אני צריכה ,אז אם אין לי בעיות בנשימה ואני פשוט לא אוהבת את הצורה של האף אז איזה נותח אף אני צריכה ?

30/07/2011 | 18:39 | מאת: אילה

חפשי רק מנתח עם קבלות רק הכי חשוב שתבחרי אותו נכון ,שלא תקבלי אחרי ניתוח הלא נכון בעיות נשימה וגם שיצאה באמת תוצאה טובה.

13/09/2011 | 19:13 | מאת: אחד שיודע

ברוב המקרים זה נראה מנותח ולא טבעי אם את רוצה להיצמד לטבעי אל תעשי וחכי שיעבור לך החשק המטופש, אם אחרי זה בכל זאת בא לך תנסי את ד"ר קריכלי, בהצלחה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים