טיפולים בפרופורציה!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/06/2011 | 20:23 | מאת: נטלי

המבצעים של פרופורציה נשמעים מאוד מפתים אבל רק שתדעו שחוץ מהכסף שלכם לא מעניין אותם כלום. היחס מזלזל ולא מקצועי, אחרי שאתם חותמים ומביאים מקדמה נגמר הסיפור אין לא ביטולים ולא שינויים וגם לא החזרים. טעויות על גבי טעויות שבהם הלקוח ''אשם'' כי ''לא הבין''. חברה אל תעשו אצלהם כלום עדיף לשלם עוד כמה מאות שקלים ולדעת שאתם בידיים טובות. מי שחותם אצלהם לטיפולים פשוט נופל לתהום של מערכת ענקית ולא מסודרת ושהכי לא אכפת לה מהלקוחות!

09/07/2011 | 10:47 | מאת: אורית

את כל כך צודקת !! פרופורציה גזלנים ! לא מיקצועיים !! עובדים שם רופאים לא רציניים ! שאין להם מושג איך מחזיקים מזרק ביד !!!עברתי מילוי קמטים בפרופורציה ברעננה וזה ממש אסון !!

10/07/2011 | 19:11 | מאת: מיכל

בסניף רעננה המצב מביש וחסר תקנה !!!רופאים חסרי ניסיון ויועצות שמוכרות לוקשים !

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים