מאוד חוששת לעשות ניתוח אף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

24/06/2011 | 08:50 | מאת: קרן

שייצא: - חוסר פרופורציות נחייריים ואף (יש לי נחיריים גדולים) - שייצא סחוס בולט בקידמת האף - שייצאו נחיריים קטנים מדיי כי אני בן אדם מאוד מנוזל - שיהיה קשה לי לנשום עוד יותר עם נחיריים קטנות למרות שאני לא יודעת אם גודל נחיריים קשור לנשימה - שייראה לא טבעי - שיהיו שקעים מקדימה ועוד ועוד יש עצות/טיפים/חוויות מעודדות? האם אני צריכה לדבר עם הרופא על כל הדברים האלו לפני כן?

29/06/2011 | 16:46 | מאת: מיכל

קרן יקרה, אני מאוד מבינה לליבך. עברתי ניתוח אף לפני כעשרה ימים והיו לי לא מעט חששות שהצטברו עם השנים שכמעט מנעו ממני לבצע את הניתוח. המלצתי אליך - דברי על כל דבר שמציק לך עם הרופא המנתח, ותדאגי לבחור את הרופא בקפידה - גם מנתח שאת סומכת עליו, ושמספיק מנוסה בניתוח מהסוג הזה (בקשי לראות תמונות של מקרים שיחסית דומים לשלך), וגם מנתח שיש לך דיבור פתוח אליו ואת יכולה לגשת עליו על כל בעיה. מעבר לכך, תבקשי לדבר / להיפגש עם מטופלות שלו - אפשר לקבל מהן הרבה אינפורמציה שיכולה לחזק את ההרגשה שלך לגבי הבחירה של המנתח ותהליך הניתוח עצמו. בהצלחה :)

26/07/2011 | 22:41 | מאת: אסנת

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים