מעוניינת ליצור קשר עם מנותחים של ד"ר קריכלי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

23/06/2011 | 17:22 | מאת: עדי

אני בפורומים פה, בדוקטורז, קוראת ללא סוף מחמאות ושבחים על הד"ר כמו שאני לא קוראת על אף רופא אחר! הממליצים מגנים בכל תוקף את הטענה שהם יחצ"נים וכו', ואני לא בהכרח מטילה בכך ספק- אבל יש אצלי כלל ברזל מספר אחת- שאני לא הולכת אל רופא שאני לא פגשתי/שמעתי מישהו ממקור ראשון שנותח אצלו! אין שווה ערך לאדם אמיתי, שמספר על התהליך, ולכן אני מעוניינת ליצור קשר עם מי שנותח אצלו. אני אשמח לקבל "חשיפה קטנה" מהאדם הזה-לראות תמונות של לפני-אחריי, לשמוע למה דווקא בחרו בד"ר קריכלי...בקיצור לשמוע ולהתרשם. לשמוע מאדם אמיתי ולא רק מלקרוא כאן. אתם מהללים אותו כ"כ הרבה אז אני בטוחה שזאת לא תיהיה טירחה גדולה גם ליצור איתי קשר במייל [email protected] ושתעזרו לעוד אדם לעשות שינוי "קטן" שיהיה גדול!:-) זה מאוד מאוד יעזור לי! עדי.

24/06/2011 | 18:39 | מאת: נועה

העתקתי בשבילך את הטקסט הבא שכתב בחור בשם שחק: "הי, את מוזמנת להתקשר אלי ל 052-8829888 או ל 054-9744841, אשמח לסייע ולתת לך חוות דעת אמתית ושלולה מכל אינטרס" אם היית מתאמצת קצת... הוא כתב לא מזמן. דיברתי אתו, מאוד נחמד, מספר ומסביר ברצון. בהצלחה.

25/06/2011 | 10:04 | מאת: עדי

אני מעוניינת לפנות קודם אל בן אדם לפחות באי מייל, ולא לזרוק את עצמי על בן אדם שכתב למישהו ספציפית פה בפורום את הטלפון שלו...

28/06/2011 | 15:28 | מאת: עדי

מחכה לכם במייל שלי- למעלה:-)!!!

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים