הקטנת פיטמות לגבר.

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

17/06/2011 | 16:49 | מאת: לירז

שלום, אני בן 21, ויש לי פיטמות גדולות מן הרגיל. חשוב לי לציין שמדובר רק בפיטמות, ולא בחזה עצמו. שאלתי היא לאן אפנה? האם להתייעץ עם רופא העור שלי? או ללכת ישר למכון קוסמטי שיבדוק את הדברים? מעבר לכך, גם רציתי לדעת האם הניתוח להקטנת פיטמות הוא מסובך. תודה רבה.

20/06/2011 | 10:14 | מאת: יואב

היי לירז, אני מבין שאתה מבולבל בקשר להפניה, ולאיזה רופא להתעייץ. אני הייתי ממליץ על בית חולים פרטי מדיקל סנטר, יש שם רופאים מומחים בתחום כירורגיה פלסטית, אתה יכול לקבל ייעוץ וחוות דעת מקצועי משאר מקומות. קישור לרופאים מומחים: http://www.hmc.co.il/operation.aspx?ParentId=1478&BoneId=1669 יואב

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים