חששות לאחר ניתוח אף- ד"ר גוברין

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

01/06/2011 | 17:46 | מאת: א"ו

היי ב6.5 עשיתי ניתוח אף אצל ד"ר גוברין. האף שלי היה עקום ועם עצם בולטת לכן ד"ר גוברין הציע לי לצרף כירורג אף אוזן גרון לניתוח ואכן כך עשיתי. אני עכשיו שבועיים לאחר הורדת כל הפלסטרים מהאף ואני מרגישה שהתוצאה היא לא מה שרציתי. צד אחד של האף יותר נפוח מהצד השני או שזאת עצם בצד האף שנשארה כאשר בצד השני אין עצם כזאת, הנחיריים עדיין לא ממש שוות וכשאני נוגעת באף אני עדיין מרגישה גבנונית קטנה. האם זה בסדר בגלל שעברו רק שבועיים וזה יעלם בסוף? פליז שמישהו שעשה מזמן אצלו ניתוח יגיד לי שגם אצלו זה היה ככה אחרי שבועיים שהוריד את התחבושות וזה הסתדר והתוצאה היתה סימטרית ומושלמת????

28/06/2011 | 19:42 | מאת: ב

שלום אני חושבת לעבור ניתוח מחיצה+גבנון קטן אצל דר גוברין. האף שלי עקום ונוטה וגודל הנחיריים לא זהה. הייתי רוצה לדעת איך מצבך היום? האם את מרוצה? האם האף סימטרי? תודה..........

04/08/2011 | 15:09 | מאת: גלי

היי הייתי מאוד שמחה לדעת איך אתן מרגישות אני רוצה לעבור אצלו ניתוח גם ואני מאוד מהססת כי לא ראיתי תוצאות שלו רק בתמונות.. איך הוא בקטע הרפואי של המחיצות?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים