גניקומסטיה- אני כבר לא יכול יותר

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

21/05/2011 | 12:39 | מאת: נמרוד

אני אובד עצות, ממש מיואש, כבר קרוב לשנה שאני מברר על התופעה שאני סובל ממנה רבות וכבר החלטתי מתי אני אבצע את הניתוח וחסכתי כל שקל ושקל (שזה ממש לא היה קל). אני שומר את כל העניין הזה בסוד גמור אז נוצר מצב שקשה לקבל חוות דעת מאנשים שקרובים אלי לגבי המנתחים. כבר חודשים שאני מחפש חוות דעת בפורומים ואתרי אינטרנט אבל הנושא מאוד מעורפל- אין המלצות על רופאים וכמעט שאין אנשים שמשתפים חוויות מלפני ואחרי. בררתי כל כך הרבה עד שהגעתי לרשימת רופאים די מכובדת ויוקרתית שאצל אחד מהם אני כנראה אעבור את הניתוח : דוקטור שפלן, דוקטור קפלן,דוקטור מאייר, דוקטור ויינברגר, דוקטור האובן. אני סבור, ע''פ כמות הזמן שהשקעתי בלימוד תחום הכירורגיה הפלסטית, שהם הטובים ביותר בתחום. (כמובן שיש את מוסקונה, קריכלי, קליין,שעליהם החלטתי לוותר) אני ממש לא רוצה "לזרוק" את הכסף לפח ואני ממש רוצה שהניתוח ייצא טוב ולכן אני זקוק לאנשים שיכולים לתת חוות דעת על הרופאים הכי מומלצים לניתוח כזה. אני יודע ששפלן וקפלן מתמחים בניתוחי חזה (לפחות אצל נשים) אז אולי יש פה ייתרון מסויים. תודה רבה לכל מי שייתן דעתו ויהיה מוכן לעזור.

15/06/2011 | 18:22 | מאת: אחות

אם אתה מזכיר אחד שהוא מנתח אף בין כל השמות הללו - סימן שאתה ממש לא בכוון... אגב - לא מנית את הטובים ביותר אז כדאי שתמשיך לחפש..

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים