מנתח אף!!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

19/05/2011 | 00:39 | מאת: שלי

לפי מה שאני רואה אברהם קריכלי הוא מספר 1, אבל לא תמיד אפשר להשיג את הטוב ביותר אז אם מישהו מכיר או ממליץ על יוסף שם טוב, יצחק מאייר, הראל מרקוס או חיים אשכנזי אשמח לקבל פרטים... זה מאוד חשוב לי כי אין לי מכרים שעברו ניתוח אף אז את ההמלצות אוכל לקבל רק כאן... תודה מראש!!

19/05/2011 | 16:13 | מאת: הילה

היי שלי, אני באותה סיטואציה בדיוק כמוך. הסכומים שקריכלי דורש מטורפים.. הייתי בייעוץ אצל ד"ר שם טוב, התרשמתי לטובה, ובנוסף הוא מומחה א.א.ג שזה מאוד חשוב לי מכיוון שהניתוח שלי הוא גם רפואי. אשמח מאוד לקבל חוות דעת על ד"ר שם טוב, לטוב ולרע, ועל רופאים אחרים, למייל שלי [email protected] תודה רבה!!

19/05/2011 | 16:13 | מאת: מיטל

אני לקראת ניתוח אף וגם לי אין מכרים שעברו ניתוח אף אז אני לא יכולה לעזור לך. אבל במה שכן אני יכולה לעזור זה בהמלצות שקראתי המון באינטרנט ובכל מיני פורומים בערך חודש שלם ואני חושבת שיוסף שם טוב הוא הכי מומלץ מבינהם.זוהי לפחות דעתי על סמך מה שקראתי . מקווה שעזרתי.

20/05/2011 | 15:45 | מאת: שלי

מיטל והילה שבוע הבא אני אצל ארבעתם (מקווה לשרוד את כל הייעוצים שתכננתי לאותו יום!!) ואז אני פחות או יותר כבר אקבל את התחושה אצל מי אני בוחרת להתנתח.. תודה רבה על התגובות וראיתי את הסרטון ממש הזדהיתי איתה אמאל'ההה איזה מפחידדדד... :O אבל אני חייבת לעצמי את זה במיוחד שאני מתחתנת.. בכל אופן אני אעדכן פה לגביהם...

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים