הגדלת חזה , צריכה המלצות דחוףףף

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/05/2011 | 22:46 | מאת: צ

שלום אני רוצה לעשות הגדלת חזה , הלכתי לפרופורציה סניף בת ים, והייתי אצל ד"ר קלצ'קין, האם משיהיא מכירה, או שמעה עליו? אני בהתלבטויות ולא יודעת מה לעשות , אמרו לי על ד"ר גרבר שהוא טוב אבל הוא כבר לא נמצא בבתים יותר ואני לא יודעת אם בפרופורציה ביכלל.האמת שחיפשתי תגובות על ד"ר קלצ'קין ואני לא מוצאת כלום בבקשה , נא התייחסותכם...

16/05/2011 | 13:00 | מאת: רותם

כנסי לאתר com.הגדלתחזה.www כל ההמלצות וגם שאלון שדרכו תוכלי לדרג את הרופא ... ככה מצאתי את ד"ר רובינפור , מומלץ

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים