דר אברהם קרכילי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

05/05/2011 | 16:13 | מאת: שן

אני נורא מתלבטת אם לבצע ניתוח אצל ד"ר אברהם קרכילי , אני אשמח אם אנשים שעברו אצלו ניתוח, יצרו עימי קשר דרך המייל.

29/05/2011 | 22:47 | מאת: רחל מלכה

מה יש להחשיד הרופא הנ"ל ניתח את הבן שלי והוא מדהים גם באישיות וגם בתוצאה הסופית שמאוד טיבעית , הוא אומנם יקר אבל בדיעבד שווה כל שקל. רחל

22/06/2011 | 00:14 | מאת: שן

שלום רחל, אני מודה לך על התגובה, אני נורא אשמח אם תשאירי מייל או מספר טלפון, על מנת להתעייץ איתך. בנוגע לניתוח. אני נורא נורא מתלבטת. וזה נורא יעזור לי ויככון אותי לגביי הניתוח.

25/06/2011 | 10:50 | מאת: עדי

זה מ-מ-ש יעזור לי!!! [email protected]

28/06/2011 | 18:54 | מאת: שני

שלום רחל אשמח אם תוכלי לעזור ולכוון אותי לגבי קריכלי ,,, יש מלא תגובות על קריכלי אבל אף תגובה רעה 1 אין... דבר שמאוד מחשיד בעיני.. בתור אמא שהבן שלך נותח אצלו הייתי רוצה לדבר איתך באופן אישי לדעת קצת יותר. אני נורא בררנית, וניתוח אף זה דבר מאוד רציני. לא דיברתי עם אנשים שנותחו אצל אברהם קרכילי , כרגע אני רק מתרשמת מהתגובות בפורום. אשמח אם תשאירי לי מייל או מספר טלפון, או שתשלחי לאיימלי שלי [email protected] תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים