ניתוח אף (מחיצה) אברהם קרכילי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

05/05/2011 | 13:29 | מאת: שני

שלום לכולם, אני נורא מתלבטת היכן לעבור ניתוח אף, הייתי בהתעייצות עם מספר רופאים בינהם ד"ר אברהם קרכילי ,האף שלי למראה הכללי נראה בסדר גמור , למעט בליטה קטנה שנורא מפריעה לי,ובעיות נשימה עם ניזול תמידי. אני נורא אשמח לקבל המלצות אישיות על ד"ר אברהם קרכילי, רוב התגובות שאני רואה כאן ובשאר הפורומים משבחות אותו נורא ולא ראיתי אף תגובה שלילית משהו שנראה לי קצת מוזר , אשמח להתכתבות אישית עם מי שעבר אצלו ניתוח אף. כדאי להיות יותר בטוחה. בנוסף לכך אם ידוע לכם על רופאים נוספים שהם מומחים בניתוחי אף.אשמח אם תגיבו תודה. מייל [email protected]

09/05/2011 | 21:36 | מאת: ליאת

היי שני. אחי נותח אצל ד"ר קריכלי עם תוצאה מדהימה. גם אני בדרך לעשות ניתוח אצלו. בחרת קריכלי, בחרת הכי טוב!

09/06/2011 | 23:52 | מאת: רמי

יש מצב שתתנו לי הערכה למחיר? יש שונות? הקופה עוזרת?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים