פילינג אצל דר אלמן מוניקה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

28/04/2011 | 16:34 | מאת: אודליה דובדבני

הייתי אצל דר אלמן מוניקה בייעוץ לפילינג בסכום גבוה ב5 טיפולים חודשיים. חברה סיפרה עליה שהביקור במרפאה הוא כמו שוק הכרמל.אני קוראת כאן על כישלון טיפול. מישהו יכול להמליץ עליה?

30/04/2011 | 15:53 | מאת: ששששש

היא זוועה ,לא מיקצועית ,יש לי בגללה כויה מליזר שעשתה לי

22/06/2011 | 03:31 | מאת: אורה

בהמלצת רופא עור הגעתי לייעוץ אצל דר אלמן.היא טענה שטיפולי לייזר בשילוב פילינג כימי יעלימו ב 80 אחוז את הכתמים.הטיפולים היו לא נעימים, עלו לי המון כסף,הקילוף הכימי כואב נורא, ואחרי 7 חודשים בקושי אפשר היה לראות שינוי ממשי.גם מחכים המון זמן בתור, לא אינטימי,והצוות משתדל לחייך,אבל מרגישים את הצביעות.לפני ששילמתי לא ידעו איך לרצות אותי,אחר כך לא היה עם מי לגבר, והרופאה אמרה שהכתמים לפעמים חוזרים כי העור זוכר....אז למה הבטחת?בקיצר, הבטוחס....תתרחקו.סתם עבודה בעיניים.אנחנו כל כך רוצות להיות צעירות שאנחנו מאמינות לכל שטות והבטחות.

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים