ניתוח אף אצל ד"ר אלאן חזן - חשוב!

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

10/04/2011 | 18:21 | מאת: הדס

אני רוצה לעשות ניתוח אף וחשבתי על ד"ר אלאן חזן... מישהו עשה אצלו ניתוח או שמע עליו משהו אני אשמח לשמוע .זה ממש חשוב לי .. תודה

13/04/2011 | 18:32 | מאת: 123

היי הדס אני עשיתי ניתוח בפרופורציה אצל חזן לפני שנתיים, כמבוטחת קופת חולים המחיר מאוד אטרקטיבי אבל הוא לא בין המובילים בעניין כנראה.. התוצאה יחסית בסדר והאף פרופורציונלי לפנים אבל הנחיריים מאוד בולטים הדבר היחיד שגורם לאף להראות קצת לא טבעי. בואי נגיד שראיתי ניתוחי אף עם תוצאות הרבה פחות מוצלחות אבל גם ניתוחים עם תוצאות יותר מוצלחות.. בימים אלה חושבת אם לעשות תיקון, חוששת שניתוח נוסף יגרום למראה לא טבעי ומנותח מידי עקב התעסקות יתר. בקיצור, בהצלחה, צריך אותה, להתפלל שניתוח שלך תהיה לרופא "יד טובה". חג שמח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים