הרמת חזה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

03/04/2011 | 23:41 | מאת: א.ג

מעוניינת לשמוע מאחת שעברה הרמת חזה לגבי התחושה , כאבים לאחר הניתוח וכו....

13/04/2011 | 16:19 | מאת: א.י

עשיתי הרמת חזה והגדלה אצל דר' בדני , עבר נהדר, ללא כאבים יואי דופן חזרתי לעבודה לאחר כשבוע , והכי חשוב ... הצלקות נראות נהדר.

15/04/2011 | 15:01 | מאת: רותם

היי, בתור אחת שעברה ניתוח הרמת חזה לאחר הריון , הניתוח שיפר משמעותית את הצורה ועדפי השומן נעלמו. חשוב לשמור על פורפורציה נכונה ולכן חשוב למצוא את מנתח המתאים. אני ביצעתי את ההליך אצל ד"ר אשכנזי שעשה עבודה טובה בהצלחה

14/05/2011 | 15:25 | מאת: סיגל

איך עבר הניתוח? הרדמה כללית?.. אני גם אחרי לידה ואני מאוד רוצה לעשות אני גרה באזור הקריות.. יש לך המלצות על מישהו??

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים