שאלה לגבי ניתוח אף רפואי+פלסטי

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

24/03/2011 | 20:14 | מאת: נעמה

שלום לכולם, אשמח לשמוע אם יש למישהו המלצות על מנתח פלסטי מומחה באף אוזן גרון שעובד עם מכבי. היחיד ששמעתי עליו בינתיים זה דוקטור שם טוב, הייתי אצלו בהתייעצות אך אני לא סגורה אם לעשות אצלו. האם מישהו עשה ויכול להמליץ לי עליו? כמו כן, הוא אמר לי שהשפה העליונה שלי עולה למעלה והציע לנתק לי את השריר תוך כדי הניתוח כדי שהמרחק שלי בין האף לשפתיים יהיה גדול יותר. האם מישהו שמע על דבר כזה פעם או עשה זאת? אני פוחדת שזה יגרום לשפתיים שלי להיראות קטנות יותר. תודה מראש לעונים, נעמה

30/03/2011 | 23:21 | מאת: ana

linatek et ashrir?????????? al taasi et ze asafa sheli aita reduma ahrei anituah kama zman ve ze davar ahi lo noah....rofe meule she asiti ezlo ve ani mamliza kamuvan ze ד"ר הלל ברנר rofe le af ozen garon ve mitmahe be plastika shel af oved dereh kol akupot ........lifnei she at osa tivdeki kol aopziot kol rofe omer mashu aher

31/03/2011 | 00:12 | מאת: כרמית

אבקש דחוף דחוף המלצה לגבי הגדלת חזה אצל דוקטור אורי שבשין

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים