המלצה חמה על ד"ר יצחק דנו

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

14/03/2011 | 18:18 | מאת: אור

שלום לכולם, אני עברתי ניתוח אף אצל ד"ר יחד עם ד"ר נוימן והתוצאה יצאה הרבה יותר טוב ממה שחשבתי. הייתי אצל כמה רופאים לפני שהלכתי לקבל ייעוץ אצל דנו, ובגלל שהיה לי אף בעייתי עם עצם רצינית וגם היה לו נטייה למטה אף רופא לא אמר שהוא מבטיח לי תוצאה מושלמת. הלכתי לדנו אחרי המלצה של חבר של המשפחה, ואחרי שראיתי את האישיות הכובשת שלו ואת הביטחון שלו הבינותי שהוא הרופא שיעשה לי את הניתוח. אני ממליץ בחום. אור

26/03/2011 | 20:25 | מאת: שאלה בקשר ד"ר דנו ד"ר נוימן

אני ממש שמחה לשמול שאת מרוצה הכן הם מנתחי אף מעולים אני התלבטתי בניהם לבין מוסקונה לנצח זאת תהייה טעות חיי מאוד מאוכזבת מתוצאות הניתוח וממוסקונה בעצמו איש רע מתנשא ויהיר. אני מעוניינת לעבור ניתוח אף שני תיקון את ממליצה עליהם גם בתיקון אני שמעתי עליהם שהם מצוינים בניתוח ראשוני איך הם בתיקונים בתודהה מראש שקד

13/04/2011 | 15:14 | מאת: נירית

בתיקונים הם על הפנים רק בניתוח ראשוני הם טובים

26/07/2017 | 17:31 | מאת: עינב

אצל מי עשית בסוף תיקון אני חושבת כבר על ניתוח שלישי לא מרוצה מהאף שחי בכלל

15/04/2011 | 02:08 | מאת: מגיבה

עשיתי אצל ד"ר דנו ניתוח אף לפני כ-8 שנים, בהיותי בת 17 בלבד. התוצאה לא יצאה טובה. לפני 4 שנים עברתי אצלו תיקון שגם לא הצליח. לפני 5 חודשים עברתי תיקון שלישי ואומנם יותר טוב אבל לא טבעי בכלל, רואים את זה. קשה לי... יש אנשים שמבחינים ושואלים. ניתוח אף לא מוצלח יכול לפגוע מאוד בבטחון העצמי ובי זה אכן פגע.

08/05/2011 | 00:00 | מאת: שקד

צר לי לשמוע מה שקרה לך.. אין לי מילים שבהם אוכל לתאר כמה אני מתחרטת שלא עשיתי אצל דנו ונוימן אבל אחרי מה שאת אומרת כנראה כמו בכל דבר בחיים צריך מזל.. ומדוע אינך פונה לקרכלי לפי הסיפורים אין שני לו גם אני בונה עליו לשחזור אף הבעיה אצלי שאיני יודעת אם שווה לי להסתכןן שוב כי לא יצא לי כ"כ גרוע וגם זה עולה המון כסף..

21/07/2017 | 12:48 | מאת: מנותחת אף

אני עשיתי ניתוח אף אסתטי בלבד אצל ד"ר נוימן ודנו והתוצאה מבחינה אסתטית לא יצאה כ"כ יפה וגם הרגשתי שהנשימה שלי לא כמו שהייתה לפני הניתוח (ולפני כן לא היה לי שום בעיות נשימה!!!) עשיתי ניתוח מתקן אצלם אמנם לצערי בעיית הנשימה החמירה וממבחינה אסתטית לא חל שינוי משמעותי זה לפחות מה שאני חוויתי אולי יש כאלה שיגידו שיצא להם טוב

15/08/2020 | 11:24 | מאת: נופר

שלום רב, לאחר התלבטויות רבות והמון חשש, ולאחר פגישות עם המון מנתחים, משהו בעיניים של ד"ר דנו יצחק כבש אותי . הייתה לי בעיה קשה בנשימה ובין היתר הייתי צריכה לעשות ניתוח קוסמטי באף. התוצאה מדהימה. אני מודה לתחושות הבטן שלי שלא מטעות אותי לעולם. ד"ר דנו יצחק היקר עובד בשיתוף עם פרופסור נוימן המדהים. ביחד הם צוות מנצח שעושים ניסים לאנשים. תודה רבה לכם על הנס הפרטי שלי. מעריכה מאוד וממליצה לכל מי שרוצה ראש שקט.

10/10/2021 | 23:08 | מאת: תגובה לנופר

הי נופר אשמח לשמוע קצת יותר על התהליך שלך, נבדקתי אצל ד"ר יצחק דנו בשביל רפואי אבל אשמח לשמוע על התהליך אם מתאים לך :) תודה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים