מישהו ממליץ/לא ממליץ על ד"ר נמרוד פרידמן ?

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

05/09/2005 | 11:25 | מאת: אילנה

שלום, אולי משהיא יכולה להמליץ לי על ד"ר נמרוד פרידמן , או לא להמליץ....?

07/09/2005 | 23:16 | מאת: מיקה

כן אני יכולה להמליץ אני לא עשיתי שום ניתוח בנתיים,(אולי אחרי השחרור) אבל אחות של אמא שלי עשתה אצלו מתיחת פנים ומאוד מרוצה ממנו, כל המשפחה היתה בהלם (היא לא סיפרה לאף אחד) וראינו אותה אחרי חודש והיא נראתה לנו קורנת, חתיכה, צעירה ב 20 שנה, אף אחד לא עלה על הניתוח שלה, חשבנו שהיא החליפה איפור, ושיער היא נראת משהו מדהים.

14/11/2005 | 17:13 | מאת: יעל

מיקה,טלי או לא משנה איך קוראים לך , הסיפור שלך מאוד משעמם וחסר טקט. כל פעם את משתמשת באותו שם ומשנה קצת פרטים, פעם חברה פעם אמא ופעם אפילו את. את בטח עובדת אצלו ועושה פרסומת אז תשני קצת אם את רוצה להצליח

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים