ניתוח כנפים בזרועות

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

13/02/2011 | 14:32 | מאת: מירי

שלום לכולם, אבקש תשובה של עו"ד לגבי אישור ימי מחלה אחרי ניתוח פלסטי. היום חזרתי לעבודה לאחר 10 ימי מנוחה מניתוח ונאמר לי שלא מאשרים לי את כל הימים רק את ימי האישפוז. האם זה תקין? תודה

23/02/2011 | 19:45 | מאת: שירן

לא כעו"ד אבל מנסיון אישי. לאחר ניתוח פלסטי מורכב עם החלמה של למעלה מחודש וחצי הבאתי אישור מחלה וכל הימים הוכרו ללא כל ויכוח. רופא כירורג של הקופה שלך יפיק את האישור על בסיס מכתב השיחרור של הרופא המנתח (גם פרטי). הפעם הראשונה שעברתי ניתוח כזה לא ידעתי שזה אפשרי ורופאת המשפחה לא יכלה לתת יותר ממספר ימים וגם לא ידעה להפנות אותי לכיוון הנכון ושרפתי מלא ימי חופשה אבל בפעם השניה כבר קבלתי את המידע הנכון והמפתח הוא רופא כירורג של הקופה ומבוסס על המלצת מכתב השחרור של המנתח. למקום העבודה אין כבר כל הבחנה בין ימי ניתוח לימי החלמה אלא אישור מחלה אחד שמכסה את כל התקופה.

13/06/2011 | 12:38 | מאת: רוני

אני מתעניינת בניתוח זה. האם התוצאות טובות? אצל מי נותחת?

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים