ניתוח מתיחה + שאיבה

דיון מתוך פורום  ניתוחים פלסטיים

11/02/2011 | 09:38 | מאת: מירי

שלום אני 7 חודשים אחרי לידה מס' 3 וכמובן שהבטן נישארה ויותר מגעילה כרגע אני משתמשת בחגורת בטן ע"מ להכניס את הבטן . הייתי מאוד רוצה לעשות מתיחה+שאיבה אבל יתכן מאוד כי בסתחילת הקייץ יולי עוזבים ל3 שניים לארצות הברית . השאלה שלי היא האם כדי למרןת היותי נוסעת לארצות הברית לעבור ניתוח ולנסוע ? או שמה אולי שם לעבור את הניתוח. אבקש את המלצתכם דרך אגב האם ריצפת האגן קשורה לכך שהבטן אינה חזקה כי ריצפת האגן שלי משוחררת.

23/02/2011 | 19:51 | מאת: שירן

מה יש לך להמתין? בארה"ב סביר גם כי יעלה יותר. תעשי את הניתוח בהקדם האפשרי, תעברי את ההחלמה (כ-6 שבועות) ותהני מהתוצאות. רק קחי בחשבון שתשאר צלקת ארוכה ממש מצד לצד (באותו אזור של הקיסרי) וגם שיש אבדן תחושה מובהק במשולש בין התבור לירכיים. אני כמעט שנה אחרי הניתוח והתחושה לא חזרה אבל למדתי לחיות עם זה. בהצלחה.

05/05/2011 | 08:35 | מאת: שרון

שירן שלום, אני מבררת לגבי ניתוח שאיבה ומתיחת בטן, רציתי לשאול האם את מרוצה מהניתוח שעברת והאם את יכולה להמליץ על מנתח תודה רבה

מנהל פורום ניתוחים פלסטיים